Gammel Tøndervej 36, 6534 Agerskov

Svineproduktion med 7-30 kg` s produktion eller fritidslandbug

"Nygård" er beliggende mellem Agerskov og Hellevad. Ejendommen har et tilhørende areal på 2,4 ha - med tilladelse til at producere 13.520 smågrise fra 7,2 - 30 kg i alt 62,4 DE.

Ejendommen er en tidligere kvæggård, der efterfølgende er til- og ombygget til 7-30 kg produktion, således at ejendommen i dag indeholder 2.100 stipladser i 2-klimastalde og 500 stipladser i dybstrøelse.

Stuehuset er hvidmalet og har i 2011 fået nyt tag. Huset er i stueplan indrettet med bryggers, stort køkken alrum, stor stue med adgang til værelse samt entre, derudover 2 værelser samt nyere badeværelse. På 1. sal findes et repos/fordelingsgang, badeværelse samt 4 værelser.
Huset opvarmes via oliefyr, og er isoleret af nuværende ejer.
Stuehuset er pt. udlejet.

Sælger oplyser, at der er lejeindtægter for den samlede ejendom på ca. kr. 75.000.

Driftsbygningerne fremtræder overskuelige og er løbende vedligeholdt. Inventar fra 1997/2004 er i plast og rustfri stål. Der er et Aze foderanlæg (2- strengsanlæg), der fodres med færdigblandet tørfoder.
Staldsystemet er med 2/3 fast gulv med varme under hytterne samt 1/3 spaltegulv med undtagelse af den ene bygning, der er opført i 2004, hvor der er riste.
I bygningen fra 2004, er der 600 stipladser, der er dobbelt foderautomater fra Egeberg og diffus ventilation. I de øvrige stalde er der enkelt foderautomater fra Echberg, i disse staldafsnit er der hhv. 500 stipladser og 1.000 stipladser. Ventilationssystemet er fra Echberg.

Fra førnævnte stald er der adgang til ladebygning, hvor der er indrettet 500 stipladser i dybstrøelse i 2 stor stier.
Stalden er indrettet med forrum, foderrum, samt ind - og udslusningsfaciliteter.
Gyllekapacitet på 150 kbm samt under stalden.

Der er fortløbende aftale om aftagning af gylle og evt. dybstrøelse fra den nuværende tilladte produktion på ejendommen. Vilkår og detaljer herfor kan oplyses hos mægler.
Der er indgået fortløbende aftale omkring benyttelse af vandboring til markvanding. Afregning sker via bimåler. Nærmere oplysning herom hos mægler.
Ved et ønske om udvidelse af produktion i forbindelse med køb, er sælger åben for muligheden omkring en aftale vedr. finansiering af det rigtige projekt.

Kontakt Hekto&Co for yderligere information eller en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.