Lindegårdsvej 1, Klelund, 6682 Hovborg

Fritidslandbrug med god beliggenhed, indtægt og mange anvendelsesmuligheder

"Lindegård" er en landbrugsejendom med ca. 17,5 ha jord med god bolig, gode driftsbygninger og mange anvendelsesmuligheder.

Håndværkeren vil her kunne indrette sit "domicil" med lager og værksted, den hesteinteresserede familie vil her kunne udfolde sig fuldt med egen ridehal og perfekte forhold. Børnefamilien vil kunne få albuerum og mulighed for at bo centralt - måske med eget landbrug. Og ellers kan ejendommen også være interessant til udlejning.

Central beliggenhed
Ejendommen er godt beliggende i udkanten af Hovborg og er dermed nær på indkøb og fritidsmuligheder. Der er kort køretid til motorvejen.

Ejendommen fremstår udefra tidstypisk for opførelsen i 1915 som et karakteristisk "husmandssted" med nydeligt stuehus i hvid facade med eternittag og med trelænget arkitektur.

Haven er indrammet af bøgehæk og i gårdspladsen står et stort flot lindetræ, som giver relation til gårdens navn.

Boligarealet er 195 m2. I stueplan finder man entre med trappe til 1 sal, et pænt køkken, stue, rummeligt badeværelse og 2 værelser. På 1 salen er repos med adgang til 3 værelser. Der er gulvvarme i stueetagen og ejendommen opvarmes med gas. Vinduer er af plast.

Vinkelret på huset, i de oprindelige staldlænger, er der stor gildesal hvor der også er toilet faciliteter og garage.

Den gamle oprindelige lade er indrettet med rum som har været anvendt til gårdbutik. Herfra er der adgang til tidligere kostald, som er opført i nydelige søstenselementer og nu er isoleret i tag og sider og derfor frostfri - velegnet til lager o.l. Der er god plads med 452 m2.

Vinkelret på staldbygningen er godt maskinhus på 330 m2 med fast gulv og god port størrelse. Der er 2 gylletanke til ejendommen som har god anvendelighed i forbindelse med drift af ejendommens jord.

Ind mod Hovborg by er en lade på 514 m2 med sandbund. Laden er rummelig og anvendelig til uisoleret lager eller kan evt. ombygges til ridehal. Imellem tidligere stald og denne lade er en god mellembygning på 160 m2 med fast gulv, som kan indrettes til lager eller med hestebokse.

Alt i alt bygninger der kan tjene mange formål.

Gode indtægtsmuligheder

Jorden er beliggende meget velarronderet ved ejendommen og er kendetegnet ved grovsand med humusindhold. Der er 14,91 ha med betalingsrettigheder (hertil kan der evt. søges på kroketbane) og markerne er gode i form og med gode adgangsforhold. Der er mulighed for at vande arealerne, men vandingsanlægget er defekt.

Jorden og gyllebeholder er bortforpagtet og indbringer aktuelt en årlig indtægt på 65.440 kr. ekskl. moms. Dette giver et godt bidrag til ejendommens økonomi.

På ejendommens areal er der opført tennis/kroketbane som lejes af Hovborg Ungdoms og Idrætsforening. Forhør mægler for nærmere information.

Opsplitning?

Er man som køber interesseret i at erhverve dele af ejendommen er man meget velkommen til at meddele sin interesse til Hekto&Co. Der gøres i denne forbindelse opmærksom på, at ejendommen er sat til salg i sin helhed.


Ansvarsfraskrivelse

Køber gøres særlig opmærksom på, at ejendommen sælges for konkursbo med fuld ansvarsfraskrivelse.


Kontakt Hekto&Co for yderligere information og aftale om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.