Luk fuldskærm

Blåkrogvej 7, 6200 Aabenraa

Særdeles velholdt slagtegrise- og planteavlsejendom ved Varnæs

Uden for Varnæs ved Aabenraa - udbydes denne harmoniske landbrugsejendom.

Til ejendommene hører et samlet areal på 79 ha - hvoraf 74,82 ha er i omdrift heraf 3,01 ha brak.

Ejendommen består af en 4-længet ejendom omkring gårdspladsen og med tilhørende staldbygninger.

Stuehuset er oprindeligt opført i 1900 - og registreret med et samlet boligareal på 220 kvm - dog er beboelsen ikke korrekt registreret på 1. sal - og det beboede areal er således større. Huset er gennemrenoveret for ca. 10 år siden - med bl.a. nyt tag, facader og 1. sal. Inden for de seneste år er der bl.a. indsat nyt Invita-køkken samt nyt badeværelse. Huset fremstår hvidmalet og med sort glaseret tegltag.

Huset fremstår i særdeles god stand - med lyst og moderne interiør, indrettet med: bryggers med indbygget vaskerum og nedgang til kælder, toilet, køkkenalrum med tilhørende viktualierum, i åben forlængelse af alrummet er der entre samt stor spisestue. 1. salen er indrettet med stort opholdsrum, 4 gode værelser samt 2 badeværelser, hvoraf det ene er i tilknytning til soveværelset. Der er gulvvarme i stueplan.

Huset opvarmes via gyllekøling fra stalden.

De oprindelige driftsbygninger omkring gårdspladsen er indrettet til grise - og er udvendigt renoveret sammen med stuehuset for ca. 10 år siden med facader og nyt ståltag.

I alt ca. 1.650 slagtegrisepladser i stalde opført frem til 2001. Staldene er primært opført i gule sten - en enkelt stald er dog opført i elementer og er med hhv. stål- og eternittag. I alt 5 sektioner, med fuldspalter (hvor der er isat spaltelukkere) og vådfodring via Datamix fodringsanlæg. Dele af staldene er med Panel-tech inventar.

Fritliggende maskinhus med stålkonstruktion og fast bund samt gyllebeholder på 1.800 kbm med teltoverdækning.

I tilknytning til ejendommen - ligger driftsbygningerne tilhørende Blåkrogvej 5. Staldene er opført i gule sten - og pålagt med hhv. eternit og ståltag. Staldene er indrettet med ca. 600 slagtegrisepladser med tørfodring - fordelt i 2 sektioner. Staldene er indrettet med fuldspalter (hvor der er isat spaltelukkere) og med MHJ-fodringsanlæg. I tilknytning til staldene er ladebygning, med stålkonstruktion og fast bund. Laden er udlejet til nabo til halmopbevaring. Bag bygningerne er gylletank på 800 kbm.

Begge ejendomme forsynes med færdigblandet foder - via udendørs færdigvaresiloer.

Jorden er velarronderet - primært fordelt i 3 lodder - og består af god og dyrkningssikker jord (JB. 6-7) med højt udbyttepotentiale.

Ejendommene sælges ved tilbudsgivning!

Kontakt Hekto&Co for yderligere information og evt. fremvisning.

Ejendommen sælges ved tilbudsgivning.

Ejendommen sælges ved tilbudsgivning, og der ønskes skriftligt tilbud på særskilt tilbudsblanket.
Sælger forbeholder sig ret til frit at vælge blandt de indkomne tilbud, herunder retten til at forkaste dem alle.

Bud kan afleveret i lukket kuvert mærket "Bud Blåkrogvej 5 og 7 - H0376" til Hekto&Co, Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa eller på mail til bho@hekto-co.dk med angivelse af "Bud Blåkrogvej 5 og 7 - H0376" i emnefeltet.

Tilbud skal være Hekto&Co i hænde senest tirsdag den 02.07.2024 kl. 12.00.
HENT DOKUMENTER
BESTIL FREMVISNING
EJENDOMSINFORMATION

Bent Holm | Ejendomsmægler MDE