Luk fuldskærm

Dyntvej 126, 6310 Broager

"Elkjær"

Velkommen til "Elkjær" der er en mindre planteavlsejendom, beliggende i Skelde på Broagerland. Ejendommen består af bygningsparcel, med stuehus og tidligere driftsbygninger samt et EU-agerareal på i alt ca. 25 ha, hertil kommer to mindre skovparceller på 0,5581 ha (fredskov) og 0,3680 ha der begge ligger solitært ift. ejendommens øvrige arealer.

Ejendommens arealer er bortforpagtet indtil efter høst 2023.

Beskrivelse af bygningsparcellen:
Stuehuset er opført i pudsede facader med delvis nyere vinduer og har rødt tegltag. Jf. BBR er det samlede boligareal på 250 m² (der er dog alene reg. beboelse i stueplan, hvor 1. salen er udnyttet) opdelt i to boliger hhv. TV og TH.

TV:
Entré med org. Terazzogulv og trappe til 1.sal, stue med lamelparketgulv og værelse/kontor. Spisekøkken årg. 2021 med inventar fra HTH, 2 x viktualierum, soveværelse, bryggers/baggang med pillefyr, badeværelse med brus samt gulvvarme og lyst inventar fra 2021. 1.sal: Rummelig repos med el-radiator, yderloft, værelse, depotrum, samt 2 værelser herunder værelse i gavlkvisten.

TH:
Boligen har indtil marts måned været udlejet for kr. 4.500,-/pr.mdr. og fremstår nymalet og indflytningsklar, indrettet med: Entré med trappe til 1.sal, stue med Gulvvarme, Køkken med lyst inventar årg. 2018, soveværelse med adgang til toilet, Havestue med klinkegulv og udgang til gården, badeværelse med brus. 1. sal: Stor repos uden varme install., værelse med el-radiator samt pulterrum.

Udbygninger:
Består af tidligere stald anlæg og garage/lade/maskinhus samt hønsehus på samlet 786 m² jf. BBR. Generelt er "Elkjær" en velholdt ejendom - med muligheder for såvel bortforpagtning som udlejning af 2 boligenheder.

Ejendommen sælges ved tilbudsgivning.

Ejendommen sælges ved tilbudsgivning, og der ønskes skriftligt tilbud på særskilt tilbudsblanket.
Sælger forbeholder sig ret til frit at vælge blandt de indkomne tilbud, herunder retten til at forkaste dem alle.

Bud kan afleveres i lukket kuvert mærket "Bud - Dyntvej 126 - H0287" til Hekto&Co, Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa eller på mail til bho@hekto-co.dk med angivelse af "Bud - Dyntvej 126 - H0287" i emnefeltet.

Tilbud skal være Hekto&Co i hænde senest mandag den 02.10.2023 kl. 12.00.
HENT DOKUMENTER
BESTIL FREMVISNING
EJENDOMSINFORMATION

Bent Holm | Ejendomsmægler MDE