Luk fuldskærm

Ulbjergvej 31, 6430 Nordborg

Planteavlsejendom på Nordals med 61,5 ha

Nu udbydes Ulbjergvej 31+35, Nordborg til salg. Der er tale om en planteavlsejendom med hhv. ældre bygningssæt der er kondemeringsmodent og en nyere kombineret maskinhal og isoleret værksted samt stuehus fra 2008 med en flot udsigt til Oldenor.
Ejendommen har et matrikulært areal på 61,5 ha og er beliggende naturskønt i et kuperet terræn, der veksler mellem bakkede afgræsningsarealer og planteavlsarealer.

Ulbjergvej 31:
Består af ældre kondemeringsmodne stalde- og ladebygninger samt ældre stuehus, der bygget sammen med én af de oprindelige stalde. Stuehuset er lejet ud til kr. 5.200,- pr. mdr. inkl. vand og el, men ekskl. varme. Stuehuset opvarmes ved pillefyr.
I 2014 er der opført maskinhus/værksted/stald i søstenselementer på i alt 785 m² jf. BBR, der er opdelt i hhv. isoleret værksted med rulleport og maskinhus, der pt. er indrettet til fedekvæg (2 x bokse med dybstrøelse) samt hestebokse. Der er udvendigt i umiddelbar tilknytning til hesteboksene anlagt ridebane.
Endvidere er der i 2005 opført DanCorn amerikanersilo med omrører med en kapacitet på 5.000 tdr. korn.

Ulbjergvej 35:
Fritliggende stuehus, opført af Alterna-huse i 2008, fuldmuret med et samlet bebygget areal på 220 m² jf. BBR, hvoraf 45 m² er integreret dobbelt carport. Huset er beliggende højt i terrænet med en flot udsigt over Oldenor fra køkken/alrum, stue og terrasse. Huset opvarmes ved jordvarme og har gulvvarme i alle rum samt inventar i køkken og bad fra Invita. Der medfølger ingen hårde hvidevarer. Indretning: Entré med forbindelse til bryggers/grovkøkken - Børne/ungdomsafdeling med 2 værelser samt badeværelse med brus - Køkken/alrum med klinkegulv og udgang til terrasse. Endvidere adgang til stue - Stue med lamelparketgulv og udgang til terrasse - Badeværelse med brus - Værelse/kontor med lamelparketgulv samt soveværelse.

En fin planteavlsejendom beliggende på Nordals, hvor Stuehus fra 2008, Maskinhus/værksted/stald fra 2014 og DanCorn silo fra 2005 er de fremtrædende elementer sammen med jordarealerne!
HENT DOKUMENTER
BESTIL FREMVISNING
EJENDOMSINFORMATION

Bent Holm | Ejendomsmægler MDE