Luk fuldskærm

Vamdrupvej 17, 6580 Vamdrup

Flot og velholdt planteavlsejendom i Ødis

"Langvad" er en gedigen og velholdt landbrugsejendom - med en skøn beliggenhed ned til Ødis Sø. Desuden er der kort afstand til Kolding og E45.

Til ejendommen hører et samlet areal på 79 ha - hvoraf ca. 72 ha er støtteberettiget og heraf er ca. 65 ha i omdrift. Desuden medfølger ca. 5 ha sø.

Stuehuset er oprindeligt opført i 1856 med et samlet boligareal på 190 kvm. Huset fremstår hvidt og med sort tegltag fra 2014. Boligen er i stueplan indrettet med forgang, gæstetoilet med bad, to gode stuer, spisestue, køkken med spiseplads, baggang samt spisekammer. 1. salen er indrettet med repos, 3 værelser, soveværelse samt badeværelse.

I tilknytningen til huset er stor gårdsplads og tilhørende have. I haven er der i 2018 opført en havepavillon med flot udkig til søen.

Driftsbygningerne består af følgende:
- Oprindelig staldbygning til sohold - opført i 1982 i søstenselementer og med eternittag - på samlet 378 kvm. Inventaret er fjernet og bygningen anvendes i dag til maskiner og lager samt garage.
- Staldbygning fra 1992 - opført efter brand - i søstenselementer og med eternittag - på samlet 441 kvm. Stalden er beliggende parallelt med den oprindelige stald. Stalden er opdelt i to - hhv. til tidl. drægtighedsstald - hvor dele af inventaret er fjernet samt smågrisestald med 4 sektioner. I enden af stalden er værksted og fyrrum.
- Fritliggende ladebygning - ligeledes opført efter brand i 1991 på 360 kvm. Laden er opført i stålkonstruktion, med fast bund og påsat stålplader. Laden anvendes til lagring af korn i høst samt til ejendommens maskiner.

På ejendommens areal er der opført en spejderhytte, der kan anvendes u/b. af den lokale spejderforening så længe forening-en er aktiv. (Bygning på lejet grund).

Jorden er beliggende i to parceller - bestående af JB. 3-6. Jorden er dyrket pløjefrit siden 2013.
Arealerne er bortforpagtet til efter høst 2025, men med mulighed for at ophæve forpagtningskontrakten fra 2024.

Alt i alt attraktiv landbrugsejendom - med et fint jordtilliggende samt et velholdt bygningssæt, der er velplaceret i udkanten af Ødis.
EJENDOMSINFORMATION

Carina Jessen | Ejendomsmægler MDE