Luk fuldskærm

Vesterled 2B, 4623 Lille Skensved

Ørstedgaard Svineproduktion

Ørstedgaard Svineproduktion - 2 velbeliggende smågrisestalde med ca. 8.000 stipladser på lejet grund på hhv. Lammestrupvej 14A og Vesterled 2A.

Er du udkig efter mange gode smågrisepladser for en lille investering centralt på Sjælland, så se her.

For Danpiglet udbydes nu de to smågrisestalde tilhørende Ørstedgaard svineproduktion. Her vil køber opnå ejerskab af bygningerne på lejet grund i lejeperioden, hvor der ved udløb af lejeperioden er tilbagefald til ejer af grunden. Dermed vil ejerskabet rent økonomisk være at sammenligne med lejelignende vilkår, hvor man dog er ejer af selve produktionsanlægget.

Staldene er beliggende i området ved Viby og Borup på Sjælland med god færdselsforbindelse.

Begge stalde er traditionelle "Ø stalde" - opført i sandwich træelementer. Overordnet fremstår staldende i god vedligeholdelsesstand og er klar til produktion.

Stalden på Vesterled er indrettet med 4 ens sektioner, 2 på hver side af det centrale silobatteri. Hver sektion har 24 stier og rummer omkring 3.800 stipladser.

Stalden på Lammestrupvej adskiller sig fra Vesterled ved, at der i tillæg til de 4 sektioner er en tværgående opsamlingsafdeling på 16 stier i den ene ende af stalden og der er således samlet omkring 4.200 stipladser på Lammetrupvej på 5 sektioner.

Stierne er traditionelt indrettet med ca. 1/3 spalter og 2/3 fastgulv med huler langs væg. Varmeforsyning under hulerne via oliefyr. Ventilation er diffus fra Skjold. Inventaret er fra AP.

Samlet produceres der i omegnen af 46.538 smågrise pr. år. Der henvises til miljøgodkendelserne.

Grunden med smågrisestalden er begge lejet til 31.12.2027 og grunden på Vesterled rummer mulighed for forlængelse med 5 år, som en kalderet for køber. For yderligere oplysninger om lejeaftalen forespørg hos ejendomsmægleren.

Der er gylleopbevaringskapacitet på 2 x 3.000 m³.

Virksomheden overtages uden besætning og fremstår nedvaskede.

For yderligere information og fremvisning - kontakt Hekto&Co.
HENT DOKUMENTER
BESTIL FREMVISNING
EJENDOMSINFORMATION

Troels Schmidt | Salg og vurdering